2009. január 25., vasárnap

Bed déj

Undorító, fos nap. Gyűlölöm! Inkább nem is írok semmit...
(Dióhéjban: apám egy seggfej. És még a meccset sem tudom nézni. Ez is az ő hibája. :[ )

No comment ez a nap leginkább. Ez még a többihez képest is iszonyú. Ennél rosszabb már nem is lehetne, komolyan.




Más. Hogy valami jót (vagy legalább érdekeset) is írjak:

Olvasok egy könyvet, a címe Pszichológusok a szófán. Ez egy interjúkötet, egy hapsi pszichológusokat kérdezgetett, aztán kiadta. Egy reklámpszichológusnak tette fel a következő kérdést:
"Milyen meghökkentő termékeket ismer, amiket reklám nélkül nem vennénk meg, de még így is megdöbbentőnek tűnnek?"
Válasz: (most figyelj!)
"Amerikában lehet istállószagú dezodort kapni. Első hallásra irdatlan marhaságnak tűnik. De a reklám érvelése épp azt az igényt lovagolja meg, ami bizonyos körökben fontos motívum lehet. Nevezetesen: a fiatal menedzser a munkahelyére érve azzal dicsekszik, hogy épp a lovaglásból érkezett. A kegyes füllentésnek így is nagy az ázsiója, hisz már úgysem lehet senkit megkülönböztetni a drágábbnál drágább férfiillatfelhők keveredésében."

Hát ezen vagy öt percig röhögtem. Az amerikaiak tényleg idióták. Istállószagú dezodor... Én már akkor is a falat kaparom, ha apám az Old Spice-t fújkodja... Az milyen lenne, ha istállószagút használna. XDDDDDDDDDDD
Nem tudom amúgy, mitől lenne jobb az egy hapsinak, ha istállószaga lenne. Jó, biztos meg lehetne különböztetni a többi pasitól, de nem hiszem, hogy nagyon gerjednének rá a nők. Engem legalábbis kifejezetten irritálna, ha a pasim pl tehéntrágyától bűzlene. X'D




Másfél óra múlva kezdődik. És nem nézhetem. :'[ *eret vág*

Nem is írok többet. Ez a nap még a maradék életkedvemet is elvette. Blöe. '-_-


2 megjegyzés:

  1. csodálatos ötlet, nem tudom esetleg létezik-e lábszag illatú is ami az eredeti bukéját elveszi? Na attól asszem nem lenne gond kiüríteni egy stadiont. Ezt árulhatnák válás után távolságtartási végzés helyett, tuti beválna. Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy van nő aki a férje kedvéért sonkás tojás illatú testápolót használna.A vicces mégis a hamburger illatú wc-papír lenne..:)

    VálaszTörlés
  2. X'DDD Én tuti paprikás csirke illatút használnék. XDDDDDD

    VálaszTörlés