2009. április 20., hétfő

Reklámok

A legtöbb ember utálja őket. Milyen idegesítő, mikor egy izgalmas filmet félbeszakítanak velük! Pláne, hogy a legtöbb akkora baromság, hogy az embernek hirtelenjében gyilkolni támad kedve, amikor meglátja. Én legalábbis erős késztetést érzek, hogy amikor a kislány felkiált: "Apa, Buksi kiszökött!", egy jól irányzott, elegáns mozdulattal úgy felrúgjam, hogy többé ne kelljen Buksival foglalkoznia. Vagy ez az elmebeteg Snickers reklám. Az a benga néger a tankkal meg az idióta szövegével. Milyen jó lenne, ha a fetrengő focista előkapna egy aknavetőt, és belenyomná a képébe.
Na és az "Apa kezdődik!". Hát annak a gyereknek addig verném a fejét a falba, amíg beszélni is elfelejt. És még sorolhatnám a hasonló debil reklámokat.

Most sokan biztos azt gondolják, elmebeteg vagyok, és van is benne valami. (XDDD) De a reklámoknak az lenne a dolguk, hogy arra késztessenek, megvegyem a terméket. Az egy dolog, hogy felfigyelek rá. Azt elérik ezekkel a kreténségekkel is. De hogy ettől nem fogom az adott cuccot megvenni, az teljesen biztos. Sőt! Végül azt is elérik, hogy már attól agybajt kapok, ha a terméket meglátom valahol.
Ezek után nem meglepő, hogy ha elkezdődik a reklámblokk, az ember pánikszerűen elkapcsol, vagy leveszi a hangot.
Viszont van egy-két olyan reklám, amit igenis érdemes megnézni. Gondolok itt például a méltán népszerű Soproni reklámra. Persze nyilván ettől sem fogok Sopronit venni, de szeretem nézni, mert ötletes, és mert hat az emberre.

Rengeteg kedvenc reklámom van. Nagy részük amerikai. Bár az amerikaiakat sokan utálják, és idiótának tartják őket (néha arra gondolok, nem is minden alap nélkül...), de azt meg kell hagyni, hogy ilyen téren nagyon is ötletesek.
Manapság a kedvenc reklámom a Heinekené. Hát az valami isteni! Persze ez is az a fajta reklám, amit vagy imádsz, vagy az agyadra megy. Szerintem azok a visítozó pasik haláliak. Mindig nevetek, ha meglátom, szerintem hatalmas. XD

Tök jó lenne, ha több lenne az ötletes, vicces reklám. Persze nem tetszhet minden mindenkinek. De azért gondoljunk bele, ki a fenének tetszenek az idióta öblítős reklámok? Csaj elmegy bulizni, a pasi persze, hogy a ruháját(!!!) fogja kiszúrni, hogy biztos új, mire a másik csaj előkap a semmiből egy üveg öblítőt, és közli, hogy nem új, azzal mosta. '-_- Vajon ki volt az az agybeteg, aki ezt kitalálta? Én nem hiszem, hogy ezt bárki szellemesnek, ötletesnek tartaná...
Na mindegy. Az idióta reklámok ellen nincs mit tenni, sőt igazából nem is kell. Akit nagyon zavar, az leveszi a hangot vagy elkapcsol. De azért érdemes figyelni, mert a sok szar között néha akad egy-egy gyöngyszem is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése