2010. március 15., hétfő

7vége

Elég zsúfolt volt. És végre történt velem valami. :D

Pénteken végre megjött a lóvém. *_* Kész kínszenvedés volt az a két óra a suliban, de túléltem. Mentem az Árkádba megnézni, megjött -e a pénz, és megjött. :D Első utam a DM-be vezetett, ahol egyből elköltöttem 16ezer forintot. :$ Tudom, baromi soknak hangzik, de semmi, hangsúlyozom semmi felesleges dolgot nem vettem, szükség volt mindre, úgyhogy nem érdekel. XD
Aztán elmentem a vasútállomásra megkérdezni, hogy járnak a vonatok Budapest felé szombaton. Sikerült egy nagyon értelmes nőszemélyt kifognom a jegypénztárnál. A kérdésemre rendkívül hasznos információval sikerült szolgálnia: "Úgy, mint ma." Aha, és ma hogy járnak? "Hát ahogy máskor." Kösz bazmeg. '-_- Végül sikerült kinyögnie, hogy délután fél hattól kétóránként.
Átmentem a buszvégre, ott is érdeklődtem, kiderült, hogy buszok korábban is indulnak, ráadásul a jegy is olcsóbb, így Grétával való konzultáció után megvettem a jegyet.
Felhívtam Norelt, mert "régen" beszéltem vele, és akkor is rosszul volt, aggódtam miatta. Szerencsére kiderült, hogy most már jól van, remélem, gyakrabban lesz most már msn-en, mert hiányzik. :'[
Fél kettőkor találkoztam Zsófival a Domus előtt, bementünk ruhát venni. Ez is létszükséglet volt, mert a "ruhatáram" nagyjából 5-6 olyan darabot tartalmaz, ami alkalmas arra, hogy emberek közé menjek benne, a többi csak és kizárólag itthoni viselésre jó. Vettem nadrágot (találtam egyet az én méretemben, kész csoda), fehérneműt (találtam melltartót az én méretemben, na ez az, ami tényleg csoda, mert hogy 80-asnál kisebbet valamiért nem nagyon szeretnek árulni '-_-), pólót, egy dzsekit, cipőt, meg egy táskát (ez igazából nem volt létszükséglet, de nem bírtam ellenállni :$). Azt hittem, legalább egy 20-ast otthagyok, ha nem többet, de csak 13-at fizettem, meg is lepődtem.
Ezek után még Zsófival benéztünk valami kulcsmásolóhoz, meg Árkádba a Photoplusba, és ettem a Burger Kingben, ami az első étkezésem volt aznap, csoda, hogy nem lettem rosszul. Még betértünk egy ruhaüzletbe, ahol nem vettem semmit, majd hazamentünk végre hajat festeni.
Közben hívott Dia, hogy kijönnek azért a német cuccért, amit Lajosnak töltöttem le. Így mikor hazaértem, rácsörögtem, hogy jöhetnek. Ez volt kb ötkor, fél hétkor még nem voltak sehol, amit kissé furcsálltam, fel is hívtam, hogy mi van, azt mondta, nem jön busz, de jönnek.
Meg is érkeztek végül, odaadtam a cuccot, közben Zsófi hazament, Diáék meg mondták, hogy mennek moziba megnézni az Alice-t. Én is meg akartam nézni már régóta, így velük mentem.
Azt hittem, negyedóránként jár a busz, így nyugodtan kimentünk negyed nyolcra, persze kiderült, hogy tízkor indult. A következő meg harminckor. Megijedtünk, hogy nem érünk oda időben, vagy ha igen, nem kapunk jegyet, ezért taxit hívtunk. Sikerült időben megérkeznünk, még jegyet is kaptunk, sőt, még arra is maradt időnk, hogy kajáljunk valamit.
Maga a film tulajdonképpen nem volt rossz, bár én sokkal többet vártam, nekem ez valahogy nem volt olyan "timburtonös". Nálam egyszernézős kategória.
Kb negyed órát vártam a buszra, tizenegy körül értem haza, és elég hamar ki is dőltem, mivel előző éjjel szinte semmit nem aludtam, köszönhetően a seggfej apámnak (ezt inkább nem részletezném). '-_-

Szombaton nyolckor keltem, fürödtem + borotválkoztam (hogy én azt mennyire nagyon gyűlölöm...), szóval készülődtem. Apám persze sehol, pedig még nem is mondtam neki, hogy megyek Pestre. Végre hazaért, akkor közöltem vele, ő meg persze nekiállt faggatni, mikormiérthogyankivel satöbbi, amit gyűlölök. '-_- Szerencsére lelépett hamar, nem is volt otthon, mikor elindultam.
Megint kényelmeskedtem, á, elég, ha az egészes busszal indulok, odaérek félre. Hát persze futhattam a buszra, de szerencsére elértem.
Öt órás utazás, semmi érdekes, leginkább zenét hallgattam.
Hat körül érkeztem meg, Gréta kijött elém, olyan jó volt végre látni! ^^ Nagyon hiányzott.
Elmentünk hozzá, albérletben lakik két másik csajjal, akikkel nem találkoztam, nem mintha tervben lett volna vagy hasonló. XD Nem maradtunk sokáig, szinte rögtön indultunk Gödörbe.
Én meg természetesen megint rosszul lettem, amiből már leírhatatlanul elegem van. Nem bírok rájönni, mitől lehet ez, mindenesetre tény, hogy ha én valahova kimozdulok, tuti száz, hogy hányingerem lesz, aminél jobban semmit sem rühellek köztudottan, és amitől mindig teljesen kiborulok. Ez most sem volt másképp, még oda sem értünk, de már éreztem, hogy gáz van. (Már az is eszembe jutott, hogy ez valami pánikbetegség lehet nálam. oO Franc se tudja. De marhára elegem van a dologból. '-_-)
Megvettük a jegyet, kaptunk karszalagot, bementünk. Még alig voltak páran. Bent csak még rosszabbul lettem a hülye cigarettafüsttől, leültünk, de hamar feladtam, elmentünk gyógyszertárat keresni (lassan már ki se tehetem a lábamat Daedalon nélkül...). Találtunk gyógyszertárat, természetesen zárva volt, ami nem kicsit lombozott le, már előre láttam, hogy szar estém lesz, ezáltal szegény Grétának is, mindezt az idióta emésztőrendszerem vagy mi miatt. '-_-
Visszamentünk Gödörbe, leültünk hátul, még nem kezdődtek a koncertek, így dumáltunk. Tök jó volt, hülyéskedtünk meg minden, és mire elkezdődött az első koncert, el is múlt a hülye rosszullétem.
4 koncert volt, Zagar, Korai Öröm, egy, aminek nem jegyeztem meg a nevét XD, és Colorstar. Igazából egyiket se ismerem nagyon, Zagartól van 2 dalom, amiből egyet hallgatok, a többi teljesen ismeretlen volt számomra. Lényegében azt kell tudni róluk, hogy nem igazán olyan zenék, amikre nagyon lehet táncolni vagy ugrálni, inkább az a lötyögős kategória. De azért jól elvoltunk. XD
Zagar után találkoztunk Gréta haverjával, Zsolttal. XD Aztán megint leültünk dumálni, csináltunk pár képet, meg ökörködtünk, szóval elvoltunk.
Korai Örömre megint lementünk, arra is lötyögtünk. Egy mellettem álló srác meg a frászt hozta ránk. Olyan perverz, skizo feje volt! oO És folyamat engem nézett meg vigyorgott. Elég ijesztő volt, főleg, hogy csak egy szemetes választott el minket egymástól. Aztán kiszúrta Grétát is, akkor őt kezdte el bámulni meg vigyorgott rá, majd valami szőke csajt nézett ki magának. Koncert végén kotortunk fel gyorsan, nehogy megtaláljon minket. Tényleg ijesztő volt. :S XD
A harmadik koncertnek csak a végére mentünk le, inkább fent dumáltunk.
Uccsó volt a Colorstar, ez már hajnali három körül. Én nem sokáig bírtam, egész héten alig aludtam valamit, és ez most kiütközött, úgyhogy inkább felmentem és leültem. Elég fos volt egyedül üldögélni ott, egyrészt mert majdnem elaludtam, másrészt meg mert iszonyúan hideg volt.
Vége volt a koncertnek, mentünk a ruhatárba, Gréta elbúcsúzott Zsolttól (sikeresen ráesett X'D), aztán leléptünk.
Először Grétához mentünk a cuccaiért, mivel ő is jött haza velem. Csak sajnos rossz buszra szálltunk. Vagyis jóra, csak rossz irányba. XD És mire felszálltunk a helyes irányba tartóra, és hazaértünk, addigra lekéstük a vonatot.
Sebaj, akkor irány a busz. Csakhogy most meg rossz villamosra szálltunk. X'D Hiába, ez a pesti közlekedés... Majdnem sikerült lekésnünk a buszt, de szerencsére elértük, és még kaját is sikerült vennem. (Épp ideje volt, mert szombat reggel kilenckor ettem utoljára, ez meg vasárnap reggel fél hétkor volt... csoda, hogy nem ájultam el vagy hasonló...).
Úton nem történt semmi, zenét hallgattam, amíg bírta a telefonom, meg aludtam.
Megérkeztünk, Gréta anyukája jófej volt, hazahozott kocsival.
Itthon persze egyből be akartam dőlni az ágyba, ami nem jött össze, mert kutyát kellett sétáltatni, boltba menni, mert persze semmi kaja nem volt otthon, aztán leültem a géphez és kicsit leragadtam. XD De azért lefeküdtem olyan egy-kettő körül, és úgy hétig aludtam.
Este megnéztem a meccset, aztán megint kidőltem. XD

Ma egész nap hulla voltam, pedig délig aludtam. Igaz akkor is úgy vánszorogtam ki szegény kutyával. Kajáltam, visszafeküdtem, néztem a telefonomon filmet, aztán bealudtam. XD Hét körül ébredtem fel. Holnap zh, én meg ki se nyitottam még semmit. Most már nem is fogok. Valahogy nem akarom elrontani ezt a hétvégét ilyesmivel. Persze meg fogom bánni, de most nem törődöm ilyesmivel. XD

Lényeg, hogy nagyon jól éreztem magam. Végre az én szaros kis életemben is történt valami. :D

Pár kép:

Tök jó a hajszínem. :D

Kaja. XD

Közös kép. :D

Vetkőzés. XD

Életkép.

Gréta ^^

Úgy nézek ki, mint aki benéz.

Jó a sapka. XD

Ez olyan aranyos. ^^

2 megjegyzés:

  1. Hello :D Örömmel olvasom hogy jól telt a hétvégéd, és a képek is nagyon jók lettek :D irigylem a hajad -.- xD bocsi, hogy nem voltam msnen, de kicsit rosszabbodott a hátam a héten a suli miatt, nagyon megerőltető, ráadásul ez a hülye izomgyulladás nagyon lassan gyógyul. :S ma reggel kaptam még két injekciót a csigolyáim közé , hát majd' beszartam de túléltem XD a doki szerint hős vagyok *büszkefej* XD és jól esik azt olvasni, hogy hiányzom, te is nekem ^^, remélhetőleg egy-két nap múlva teljesen rendbe jövök és kockulni fogok hétvégén XDDD addig kitartás :D ( egyébként ne tudd meg, hány helyesírási hibát kellett kijavítanom amíg ezt írtam x'DDD teljesen elszoktam a billentyűzettől xD )

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy jobban vagy, gyógyulj meg hamar, és gyere kockulni. :D

    VálaszTörlés