2010. április 22., csütörtök

Hülye libák

Egyre inkább tele van üresfejű plázalibákkal a világ. Engem különösebben nem zavarnak, mivel nem sok kapcsolatom van velük, persze időnként fogom a fejem, ha látok egy brutálisabb példányt, vagy a buszon hallok megnyilvánulni egyet.

Szerintem alapvetően 2 csoportjuk van ezeknek a "plázaképződményeknek".
Az egyik a teljesen üresfejű, ostoba, idegesítő, nyávogó, szőke, agyonfestett, és még sorolhatnám milyen, hülye picsa. Ezeket gyűlölöm.
A másik az alapvetően jószívű, jófej, csak néha kissé idegesítő fajta, tehát aki aránylag normális, csak vannak hülye dolgai.

A mi osztályunkban is akad ilyen lány. Sajnos 2 az első fajtából. Igazából különösebb gondom velük se lenne (eltekintve attól, hogy hülyét kapok, ha meglátom őket), mivel még csak nem is beszéltem velük soha.

Csakhogy van egy szörnyen idegesítő tulajdonságuk.

ÁLLANDÓAN beszélnek. Szünetben, órán, teremben, folyosón, wc-n, tökmindegy, miről, de folyamatosan, megállás nélkül pofáznak. Hangosan pofáznak.

Én nem tartom magam strébernek vagy mintadiáknak, én is szoktam beszélni órákon, de amit ők művelnek, az brutális. Olyan hangosan beszélnek hárman (2 csaj + 1 csávó), hogy a többi negyven ember akár elöl ül, akár hátul, tök messze tőlük, simán visszamondja, miről beszélgettek. És persze azt, hogy a tanár miről beszél, kurvára nem lehet érteni tőlük.
Na és ha valaki szólni mer nekik, hogy tán be kéne fogni, még ők vannak felháborodva, és ha lehet, megkétszerezik a hangerőt.

Engem kimondhatatlanul idegesítenek az ilyen emberek. Tényleg nem vagyok stréber, sokszor én is olvasok vagy keresztrejtvényt fejtek órán, de ezzel legalább nem zavarom azt, aki figyelni akar, szerencsétlen tanárt sem. Azért egy 19-20 éves embert ne kelljen már fegyelmezni, bassza meg. Ők meg bejönnek órára, füzet, papír, toll vagy hasonló nélkül, beülnek szépen a helyükre, és végigpofázzák az összes órát, mintha csak egy kocsmában lennének. Hát ezért mi a szarnak kell bejárni?

Ma annyira ideges voltam, hogy ha a szokott helyük (ami kettővel mögöttem van) helyett nem leghátul ültek volna (ez egy bazi nagy terem, én az első sorban ülök, mégis tisztán hallottam, miről beszélnek...), valamelyik már a baleseti sebészeten lenne, az tuti. Olyan ideges voltam, hogy simán hozzájuk tudtam volna vágni valamit.

És ha legközelebb a közelemben ezt csinálják, meg is teszem.



Gyűlölöm az ostoba, felszínes, önző, kétszínű embereket. Gyűlölöm azokat, akik nincsenek tekintettel másokra. Gyűlölöm azokat, akik még büszkék is arra, hogy ők ilyenek, és menőnek érzik magukat az ostobaságuk miatt.

Tarkólövést mindegyiknek. Minimum.


2 megjegyzés:

  1. Imádlak, te kis radikális minihitler :D

    VálaszTörlés
  2. Hitler? :O Ezt azért kikérem magamnak. XD Maximum egy kommunista diktátor. X'D

    VálaszTörlés