2010. június 16., szerda

:@

Na a spanyolok szépen kiszoptak Svájc ellen.

Elbaszott egy meccs volt az egész.

Először is a bajszos már a taktikát is simán elkúrta, felesleges volt ennyi védekező ember, azt a nyomorék Buszkekszet simán kihagytam volna egy Fabregas, vagy egy Navas, vagy Torres vagy akárki helyett.
Ez a 4-5-1 baromira nem jött be, a 178(?) centis Villát hagyta elöl egyedül szenvedni a 2 méteres svájci védőkkel, hát jó vicc. Iniesta a szélen hááát nem az igazi, Silva meg egy kalap fos volt, Navas 30 perc alatt többet csinált, mint ő 60 alatt.

Aztán a hiperszuper csodabarca védekező trió (Puyol-Piké-Buszkecc) gyönyörűen alakított a gól előtt.

Arról nem is beszélve, hogy faszom tele van ezzel a hülye barcás tilitolival. Rég rájöhettek volna, hogy ez a húsz emberrel védekező csapatok ellen szart sem ér, ez bebizonyosodott tavaly a Chelsea, és az USA ellen, idén meg az Inter, illetve most Svájc ellen is. Nem értem, hogy ha az edző látja, hogy nem mennek ezzel semmire, miért nem váltanak kicsit, hagyják abba a labdajáratást, adják át a teret kicsit az ellenfélnek, aztán egy kontrából bekefélni egy gólt, és kész. Vagy legalább lőnének távolról! De neeeeem, minden egyes kikúrt labdával a kapuig kell nekik gyalogolni. És akkor nagyon csodálkoznak, hogy a törpe Iniestát, Silvát, Villát, a benga svájciak a gyepszőnyegbe döngölik. LOL.

Következő meccsen nem akarom Buszkeccet a kezdőben meglátni, sőt én Puyol helyett simán beraknám Albiolt is. És basszus az edző próbáljon meg néha másik taktikát is alkalmazni, ha egyszer nem jön be a szokásos!!


Na mindegy, ez az első meccs volt, nem kell messzemenő következtetést levonni, de ha nem javulnak fel, ez nem lesz elég, és ha csak csoport másodikok lesznek, és a tizenhat között Brazília lesz az ellenfél, csomagolhatnak is szépen, mert a brazilok simán lekontrázzák őket.


Ez teljesen elvette a kedvemet mára a focitól. Na mindegy, azért megnézem az esti meccset, úgyis semleges vagyok... Azért hajrá Dél-Afrika!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése